انواع ویزای استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا راه های مختلفی وجود دارد. دولت استرالیا بیش از 120 نوع ویزا دارد که مناسب ترین ویزا برای مهاجرین ویزای اقامت دائم یا permanent Residency است. این ویزا برای 5 سال معتبر است و پس از 4 سال با شرایطی قابل تبدیل به شهروندی – Citizenship – می باشد. دارنده ی این ویزا از تمامی حقوق شهروندان استرالیا برخوردار است به جز موارد خاص مانند کمک هزینه های مالی و حق رای دادن.

معمولا بیش از 90% آگهی کننده های کار در استرالیا از متقاضیان غیر شهروند درخواست ارائه ویزای اقامت دائم می کنند. برای گرفتن این ویزا بهترین راه، اقدام از طریق ارزشیابی مدرک تحصیلی و یا مهارت های حرفه ای و کسب حداقل 60 امتیاز می باشد. در صورت اقدام از طریق وکیل Register شده در اداره مهاجرت استرالیا، زمان اخذ ویزا حدودا یک سال و نیم طول خواهد کشید.

ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری

یکی از انواع ویزا استرالیا ویزای سرمایه گذاری است که برای افرادی در نظر گرفته شده که قصد انجام تجارت و سرمایه گذاری در استرالیا را دارند.

ویزای حمایت کارفرما

ویزای حمایت کارفرما

شرایط ویزای استرالیا در اخذ اسپانسر یا کارفرما برای متخصصانی در نظر گرفته شده که در حوزه کاری خود نیاز به یک کارفرما یا اسپانسر جهت حمایت دارند تا اقامت کشور استرالیا را دریافت کنند.

ویزای کار استرالیا

ویزای مهارت شغلی

ویزای مهارت شغلی یا همان ویزا کار استرالیا که برای اطلاع از وضعیت خود در خصوص گرفتن ویزای استرالیا از این طریق باید فرم ارزیابی کار را پر کنید و ببینید چه امتیازی کسب می کنید. اگر این امتیاز بیشتر از 60 باشد وضعیت شما مناسب است.

ویزای اقامت فرزندان

ویزای اقامت فرزندان

افرادی که قصد گرفتن اقامت فرزندان و خانواده خود را برای کشور استرالیا را دارند. می توانند از یکی از انواع ویزا استرالیا که اقامت فرزندان است برای به انجام رسااندن این مهم استفاده کنند.

ویزای همسر

ویزای همسر

یکی دیگر از انواع ویزا استرالیا ویزای همسر است که اخذ آن برای افرادی است که همرسرشان دارای اقامت استرالیا هستند و ایشان می خواهند از طریق همسر به اخذ این ویزا اقدام کنند.

ویزای اقامت والدین

ویزای اقامت والدین

افرادی که می گویند فرزند من شهروند استرالیا است و من چطور می توانم از طریق وی اقدام به اخذ ویزای استرالیا برای خودم و همسرم کنم؟ می توانند از ویزای اقامت والدین در این مورد استفاده کنند.

ویزای توریستی

ویزای توریستی

شما هم می توانید به استرالیا سفر کنید! ویزای توریستی استرالیا این امکان را به شما می دهد که بصورت موقت ویزای کشور استرالیا را دریافت کنید و به عنوان توریست و گردشگر عازم این کشور شوید.