ویزای کارآموزی استرالیا

ویزای کارآموزی فنی و حرفه ای استرالیا

بواسطه این ویزا شما می توانید در استرالیا مشغول به تحصیل در دوره تمام وقت آموزش فنی و حرفه ای شوید.

شرایط ویزای کارآموزی فنی و حرفه ای استرالیا

شما در صورتی می توانید جهت اقامت استرالیا از این ویزا اقدام کنید که در دوره تحصیلی و کارآموزی فنی و حرفه ای ثبت نام کرده باشید و در واقع شما قبل از اقدام جهت این ویزا بایستی پذیرش تحصیل تمام وقت یک موسسه آموزشی در استرالیا را کسب کرده باشید.
ویزای کار آموزی فنی حرفه ای استرالیا جهت دانش آموزان بین المللی است که قصد تحصیل در استرالیا داشته و دارای یکی از مدارک زیر باشند:

  • مدرک سطح یک، دو، سه و چهار
  • دیپلم VET
  • فوق دیپلم VET
  • مدرک تحصیلی فنی و حرفه ای

زمانی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که یکی از موارد زیر شامل حال شما شود:

  1. درخواست شما جهت ویزای تحصیلی برای اولین بار مطرح شده باشد
  2. درخواست ویزای تحصیلی بعدی داشته باشید
  3. یکی از اعضاء خانواده در استرالیا دارای ویزای تحصیلی است و شما قصد پیوستن به او را دارید

مزایای ویزای کارآموزی فنی حرفه ای

  • شما می توانید در استرالیا تحصیل کنید
  • اعضاء خانواده شما در صورت داشتن شرایط می توانند شما را در استرالیا همراهی کنند
  • از آغاز تحصیلات خود در استرالیا، شما و اعضاء خانواده می توانید در هر دو هفته تا 40 ساعت کار کنید
  • همسر شما می تواند تا 3 ماه در استرالیا مشغول به تحصیل شود
  • با داشتن این ویزا شما می توانید تا پایان دوره خود در استرالیا بمانید. بواسطه این ویزا شما شما می توانید به دفعات به استرالیا عزیمت کنید. اعضاء خانواده شما که همراه شما در استرالیا هستند تنها تا زمانی می توانند در استرالیا بمانند که شما در استرالیا باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع ویزای استرالیا با ما تماس حاصل نمایید.