فرحان ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای بخش فاقد مدرک (زیرگروه 500)

بواسطه این ویزا شما می توانید در استرالیا مشغول به تحصیل در یکی از دوره های تمام وقت زیر شوید:
•    دوره های پایه فاقد مدرک
•    دوره ها یا قسمت هایی از دوره های فاقد مدرک (بغیر از دوره ELICOS)

شرایط ویزای استرالیا
شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که در دوره ای ثبت نام کرده باشید که در پایان آن مدرکی صادر نمی شود:

با داشتن این ویزا شما می توانید:  
•    تا پایان دوره تحصیل خود در استرالیا بمانید
•    اعضاء خانواده واجد شرایط خود را به همراه خود به استرالیا بیاورید
•    از آغاز تحصیلات خود در استرالیا، شما و اعضاء خانواده می توانید در هر دو هفته تا 40 ساعت کار کنید

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل نمایید.