ویزای والدین استرالیا

ویزای دائم والدین کمک کننده

ویزای دائم والدین کمک کننده استرالیا به والدینی که فرزندشان شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند واجد شرایطی است که در استرالیا اقامت دارد، اجازه میدهد در استرالیا زندگی کنند.

جهت کسب اطلاعات در مورد اخذ اقامت استرالیا از این طریق ادامه ی این مطلب را دنبال کنید.

شرایط مورد نیاز ویزای والدین کمک کننده

جهت اخذ این ویزا شما بایستی:

•    اسپانسر داشته باشید.
•    دارای ویزای موقت والدین کمک کننده (زیرگروه 173) باشید.
•    نیمی از فرزندان شما مقیم دائم استرالیا باشند یا تعداد فرزندان مقیم در استرالیای شما از تعداد فرزندان شما که مقیم دائم کشورهای دیگر می باشند بیشتر باشد.
•    آمادگی پرداخت هزینه های بیشتری جهت روند سریعتر اخذ ویزا داشته باشید.

متقاضیان بایستی تحت اسپانسری فرزند خود قرار گیرند. اسپانسر بایستی دو سال قبل از ثبت درخواست برای این ویزا به صورت قانونی در استرالیا زندگی کرده باشد.
متقاضی زمان درخواست میتواند داخل یا خارج از استرالیا باشد. شما در شرایطی می توانید از داخل استرالیا درخواست خود را جهت این ویزا اعلام کنید که ویزای موقت شما اجازه درخواست ویزای دیگری را در زمان حضورتان در استرالیا به شما داده باشد.

این ویزا به شما و اعضاء خانواده شما اجازه می دهد که به صورت دائم در استرالیا زندگی کنید. با داشتن این ویزا شما می توانید:  

•    در استرالیا اقامت دائم داشته باشید.
•    در استرالیا مشغول کار و تحصیل شوید.
•    از سرویس مراقبت های پزشکی (مدیکر) استفاده کنید.
•    درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کنید.
•    اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شوید.
•    تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا از و به استرالیا سفر کنید.

شما می توانید در درخواست ویزای خود، افراد زیر را نیز به عنوان همراه خود معرفی کنید:

•    همسر شما (رسمی یا غیررسمی)
•    فرزندان شما یا همسرتان
•    دیگر خویشاوندان وابسته

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ویزای استرالیا با ما تماس حاصل نمایید.