ویزای تحصیلی

ویزای فارغ التحصیلی موقت استرالیا

این ویزا برای دانشجویان بین المللی است که به تازگی از یک موسسه آموزشی استرالیا فارغ التحصیل شده اند و بواسطه این ویزا می توانند بعد از اتمام تحصیلات به صورت موقت در استرالیا مشغول به کار شوند.

شرایط ویزای فارغ التحصیلی موقت

  1. سن شما کمتر از 50 سال باشد
  2. در استرالیا باشید
  3. شرایط تحصیلات دو ساله استرالیا را داشته باشید
  4. کاربر ماهر زبان انگلیسی باشید (کسب حداقل نمره 6 در هر مهارت آزمون آیلتس)
  5. به تازگی در رشته واجد شرایط مرتبط با یکی از کدهای شغلی موجود در لیست مشاغل متخصصین، فارغ التحصیل شده باشید

این ویزا به صورت زیر می باشد:
•    فارغ التحصیلان دارای تخصص : جهت دانشجویان بین المللی که دارای مدرک تحصیلی واجد شرایطی بوده و تخصص و دانش آنها مرتبط با یکی از مشاغل موجود در لیست مشاغل (SOL) می باشد که در این صورت یک ویزای 18 ماهه اخذ میکنند.
•    کار بعد از تحصیلات : جهت دانش آموزان بین المللی که فارغ التحصیل یکی از مقاطع تحصیلی عالی از یک موسسه تحصیلی استرالیایی بوده و مدت این ویزا بسته به میزان تحصیلات متقاضی می تواند تا 4 سال باشد.

برای کسب اقامت استرالیا شما به عنوان متقاضی اصلی این ویزا بایستی در شش ماه گذشته دارای یکی از ویزاهای تحصیلی زیرگروه 572، 573 یا 574 باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط ویزای استرالیا با ما تماس حاصل نمایید.