ویزای فرزند استرالیا

ویزای فرزند استرالیا

با اخذ ویزای فرزند استرالیا فرزندی که خارج از این کشور باشد این اجازه را دارد تا به استرالیا بیاید و براحتی با والدین خود در این کشور زندگی کند.

شرایط ویزای فرزند

  1. فرزندان خارج از استرالیا باشند.
  2. فرزندان توسط والدین واجد شرایط خود حمایت (اسپانسر) شوند.

ویزای فرزند استرالیا به والدین واجد شرایط اجازه می دهد حامی فرزندان خود شوند تا فرزندانشان بتوانند به صورت نامحدود در استرالیا زندگی کنند. یعنی در واقع اقامت استرالیا را بطور دائم کسب کنند. والدین می توانند از جانب فرزندان زیر 18 سال جهت اخذ ویزا فرزند اقدام کنند.

شرایط والدین

  • شهروند استرالیا باشند.
  • دارنده ویزای اقامت دائم استرالیا باشند.
  • شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشند.
  • فرزند در زمان درخواست و زمان اخذ ویزا بایستی خارج از استرالیا باشد.

گرفتن ویزای استرالیا (فرزند) برای فرزندان این امکان را به آن ها می دهد که:

  1. به استرالیا عزیمت کرده و در آنجا به صورت نامحدود اقامت داشته باشد.
  2. در استرالیا مشغول کار و تحصیل شود.
  3. از سرویس مراقبت های پزشکی (مدیکر) استفاده کند.
  4. درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
  5. اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شود.
  6. تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا از و به استرالیا سفر کند.

شما می توانید در درخواست ویزای خود افراد خانواده وابسته به فرزند را نیز به عنوان همراه خود معرفی کنید در صورتی که آنها منسوب به فرزندتان باشند:
فرزندان وابسته به او و دیگر خویشاوندان وابسته

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای فرزند استرالیا با ما تماس حاصل نمایید.