ویزای موقت استرالیا

اقامت موقت استرالیا چیست؟

ویزای موقت استرالیا

ویزای موقت استرالیا فرصت بسیار مناسبی برای علاقه مندان ایجاد می کند تا به صورت رایگان در خصوص ویزای اقامت موقت اقدام کنند.

این پکیج مخصوص  متقاضیانی است که قصد تبدیل ویزای موقت خود را به یکی از ویزاهای اقامت دائم داشته باشند.

لازم به ذکر است امور مربوط به اقامت بسیار حساس بوده و گاهی یک اشتباه کوچک منجر به نتایج غیر قابل بازگشت می گردد،

طور کلی فارغ التحصیلان رشته های فنی و مهندسی در دانشگاه‌های منتخب دنیا می توانند اقامت موقت استرالیا را بگیرند و مشغول به ادامه تحصیل،

کار و یا زندگی شوند. طول مدت این ویزا 18 ماه است و این مدت زمان در صورت اقدام جهت اخذ ویزای دائم جزئی اقامت و حضور در استرالیا محاسبه

می شود.

با این ویزا امکان حضور همسر شما نیز در استرالیا وجود خواهد داشت و شما می توانید در هر جایی در استرالیا زندگی کنید. همچنین امکان تبدیل این

ویزا به یکی از ویزاهای اقامت دائم استرالیا وجود دارد.

 

ویزای تحصیلی

اگر هدف شما از رفتن به استرالیا؛ تحصیل، گذراندن یک دوره‌ی آموزشی در حین تعطیلات یا به اتمام رساندن آخرین مراحل تحصیلی و دریافت مدرک

است، می‌تواند برای دریافت ویزای تحصیلی درخواست بدهید. ویزای تحصیلی استرالیا بسته به سطح تحصیلات و کشور محل اقامت متقاضی، در

چندین نوع مختلف صادر می‌شود. هر درخواست ویزای تحصیلی از دیدگاهی مستقل و بر اساس ویژگی‌های خاص متقاضی بررسی شده و

برای ارائه‌ی آن نیازی نیست که حتما در داخل استرالیا باشید

 

ویزای بازدید فردی که شغل آزاد دارد

این ویزا به بازدید کننده ای که شغل آزاد دارد و توسط یک حامی مالیِ تأیید شده در استرالیا پشتیبانی می­شود اجازه می دهد تا حداکثر به مدت سه

ماه از استرالیا بازدید کند. این ویزا فعالیت های مرتبط با شغل آزاد شرکت در کنفرانس، مذاکره و یا سفر تحقیقی در مورد کسب و کار مورد نظر را دربر می گیرد.

 

ویزای کار

ویزای موقت استرالیا برای  کار یا ویزای ۴۵۷ برای نیروی کار متخصص و صرفا جهت اشتغال در یک موقعیت کاری مشخص به مدت چهار سال صادر می‌شود و

متقاضی حتما باید توسط یک کارفرمای فعال در استرالیا (تنها در صورتی که کارفرما نتواند از شهروندان یا ساکنان این کشور برای اشتغال در

یک موقعیت شغلی خاص استفاده کند) دعوت به کار شود. دارنده‌ی ویزای ۴۵۷ می‌تواند به همراه خانواده‌ی خود در استرالیا اقامت کند و

همزمان مجاز است برای دریافت اقامت دائمی این کشور درخواست بدهد.

این ویزا امکان اقامت طولانی از سه ماه تا چهار سال را برای افرادی ایجاد می کند که قصد ایجاد کسب و کار یا استخدام در استرالیا دارند.

 

 تبدیل ویزای 457 به اقامت دائم

اغلب دارندگان ویزای 457 بعد از 2 سال کار در استرالیا جهت تبدیل ویزای موقت کاری خود به اقامت دائم اقدام می نمایند. اما میتوان از طریق direct

entry stream  یا همان روند ورود مسقیم قبل از اینکه حتی یک روز با ویزای 457 اشتغال داشته باشد برای اقامت دائم به طور جدا گانه با داشتن

3 سال سابقه کار و ارائه ارزشیابی مدرک اقدام نمایند.

همچنین شما همزمان قادر به اقدام برای   general skilled migration نیز هستید. این روش که از طریق سیستم  امتیاز بندی کار میکند و به

ارزشیابی نیاز دارد. همچنین   در این روش نیازی به معرفی و تحت پوشش کارفرما  قرار گرفتن  نیست و این بزرگتیرن مزیت آن است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − سه =