ویزای موقت فارغ التحصیلان متخصص زیر گروه 476

معرفی ویزای موقت فارغ التحصیلان متخصص

ویزای موقت فارغ التحصیلان متخصص از نوع ویزای موقت است و با داشتن این ویزا افرادی که به تازگی از دانشگاههای مشخص شده ای فارغ التحصیل شده اند می توانند تا 18 ماه مشغول به کار در زمینه تخصصی خود شوند.

شرایط مورد نیاز

شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:
1. سن شما کمتر از 31 سال باشد
2. در یک رشته مهندسی از یکی از دانشگاههای مشخص شده در دو سال گذشته فارغ التحصیل شده باشید.

شما زمان اقدام جهت این ویزا و زمان اخذ آن بایستی خارج از استرالیا باشید مگر اینکه شما شهروند نیوزیلندی و دارنده ویزای طبقه ویژه (زیرگروه 444) باشید. شما زمان حضورتان در استرالیا می توانید:
•    به سفر کردن بپردازید
•    مشغول کار شوید
•    جهت تحصیلات حرفه ای بیشتر ثبت نام کنید
•    به ارتقاء مهارت زبان انگلیسی خود بپردازید

دانشگاههای تایید شده در ایران جهت این ویزا:
•    دانشگاه صنعتی امیرکبیر
•    دانشگاه تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل نمایید.