ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

اخذ ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا مخصوص کسانی است که قصدشان از سفر به این کشور تجارت و سرمایه گذاری در یک بیزینس پر سود است. شما برای تجارت و سرمایه گذاری در استرالیا می توانید با دارا بودن شرایط لازم، اقدام به اخذ ویزای سرمایه گذاری این کشور کنید.

دارنده ی ویزای سرمایه گذاری می تواند همسر و فرزندان خود را نیز به همراه خود به این کشور ببرد.

شرایط ویزای استرالیا برای سرمایه گذاری

کشور استرالیا به دلیل دارا بودن اقتصاد پایدار، بازار رقابتی کم ریسک و مطمئن برای سرمایه گذاری و سود دهی بلند مدت، مورد توجه بسیاری از سرمایه گذاران قرار گرفته است.

این کشور به دلیل وجود قوانین و مقرارات منعطف و مناسب بر اساس آمار های اعلام شده از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار بوده است و راه اندازی  یک تجارت پر رونق در این کشور بسیار راحت تر و اصولی تر می باشد.

استرالیا از نظر وسعت ششمین کشور بزرگ دنیا بوده دو شهر معروف این کشور سیدنی و ملبورن است.


اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا  اگرچه دارای شرایط نسبتا سختی در مقایسه با سایر کشور ها است ولی به دلیل رضایت سرمایه گذاران در این سال ها، این کشور از نظر میزان سرمایه گذاری دومین کشور جهان شناخته می شود. پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعات کامل در مورد هر زیر گروه صفحات زیر را نیز بررسی کنید.