اقامت استرالیا را با ما تجربه کنید

اگر قصد اخذ اقامت کشور استرالیا را دارید، باید بدانید مهاجرت به استرالیا دارای قوانین و مقرراتی است. گروه مشاورین بین المللی سروش شما در این مسیر همراهی خواهد کرد تا بتوانید به راحتی به گرفتن ویزای استرالیا اقدام کنید.

مهاجرت به استرالیا - ویزای استرالیا

ارزیابی کسب اقامت استرالیا از طریق تخصص

جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای کار ، هر فرد باید شرایطی را داشته باشد. برای اینکه بدانید شرایط شما برای این ویزا (Skill Worker) چقدر محیاست، لطفا آزمون عمومی خودارزیابی مهاجرت را انجام دهید.

از طریق لینک زیر به این آزمون وارد شده و اطلاعات جدول را به دقت پاسخ دهید و در صورت گرفتن نمره ی 60 به بالا (نمره در انتهای جدول به صورت اتوماتیک محاسبه می شود)، می توانید جهت اخذ اقامت استرالیا اقدام کنید.

جهت بررسی بیشتر و اطمینان از وضعیت خود با ما تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان بهره مند گردید.

دکمه های زیرین
سروش

چطور ویزا استرالیا بگیریم؟

هدف گذاری صحیح و طراحی راه رسیدن به هدف، می توانید به راحتی به هرآنچه که می خواهید دست پیدا کنید. طراحی و محقق سازی این اهداف کار ماست. شما را در رسیدن به اهدافتان در زمینه کسب اقامت کشور استرالیا یاری می کنیم.

استرالیا یک کشور با قوانین مخصوص به خود است. برای دریافت اقامت استرالیا هر فرد با موسسات مختلفی سرکار خواهد داشت، برای آشنایی شما با این موسسات ما کلیه آنها را در صفحه سازمان ها و موسسات مهاجرتی به استرالیا گردآوری کرده ایم.

در این وبسایت قصد داریم شما را با نحوه ی گرفتن انواع مختلف ویزا های استرالیا آشنا کنیم، شهر های اصلی این کشور را به شما معرفی کنیم و بررسی کنیم شرایط زندگی و مهاجرت به استرالیا به چه شکل است! با مراجعه به بخش مقالات می توانید انواع این اطلاعات را که نیاز دارید کسب کنید و علاوه بر آن در بخش ویزا ها هم سعی مان بر این بوده تمامی ویزا ها را در آن جا قرار دهیم.

حال اگر باز هم سوالی در خصوص مهاجرت به استرالیا دارید می توانید از مشاوره رایگان گروه سروش استفاده کنید.

شرایط مهاجرت به استرالیا چیست؟

  1. اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید نباید سن شما بیشتر از 49 سال باشد! حتی 1 ساعت!!
  2. مدارک تحصیلی داشته باشید. داشتن حداقل لیسانس می تواند شما را در اخذ ویزا استرالیا کمک شایانی کند.
  3. سابقه کاری در زمینه تحصیلی و تخصص شما می تواند بسیار موثر باشد، مخصوصا اگر بابت آن کار توسط کارفرمایتان بیمه شده باشید.
  4. زبان انگلیسی شما باید خوب باشد. در جدول ارزیابی مهاجرت از طریق کار حداقل آیلتس 6 نیاز است.
  5. اگر قبلا در استرالیا ویزا گرفته باشید می تواند در تسریع اخذ ویزای شما تاثیر گذار باشد.
  6. برای مهاجرت به استرالیا داشتن عدم سوء پیشینه در کشور محل زندگی نیز یکی از عوامل موثر در گرفتن ویزا است.
اقامت استرالیا

چرا استرالیا را برای اقامت انتخاب کنیم؟

استرالیا از آن دسته کشور هایی است که در سطح بسیار بالای اقتصادی بوده که می توان روز به روز پیشرفت هر چه بیشتر در اقتصاد این کشور را به وضوح دید. با توجه به شرایط خوب اقتصادی در استرالیا ، این کشور مورد توجه بسیاری از مهاجران قرار گرفته است.

هر روز به تعداد مهاجرانی که به کشور استرالیا سفر می کنند تا در آنجا به صورت دائم اقامت بکنند بیشتر می شود. به طوری که از جمعیت ۲۳ میلیونی استرالیا تقریباً نیمی (%۴۷) از آن ها یا خارج از کشور متولد شده اند یا یکی از والدینشان خارجی است.

استرالیا به دلیل شرایط خوب آب و هوایی و شرایط مطلوب اقتصادی برای زندگی بسیار مناسب است. پس اگر قصد مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا را دارید می توانید با گروه مشاورین بین المللی سروش تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول مهاجرت به استرالیا

بهترین مشاور برای مهاجرت به استرالیا کیست؟

مهمترین نکته برای مهاجرت استفاده از تجارب دیگر افراد برای انجام این کار است. یکی از مطمئن ترین راه ها برای مهاجرت به استرالیا استفاده از مشاور ثبت شده در MARA است.

MARA سازمان دولتی استرالیا در زمینه کارشناسان مهاجرت است.

مشاورین و وکلای ثبت شده در MARA پس از گذراندن دوره های خاص و آشنایی با قوانین مهاجرت به استرالیا اجازه مشاوره در امور مهاجرتی به استرالیا را بر عهده دارند.

بدیهی است چنین افرادی می توانند بهترین مشاوره را در خصوص اخذ اقامت استرالیا به شما بدهند.

گروه مشاورین بین المللی سروش با همکاری آقای دانیال اسکندری که جزء مشاورین رسمی ثبت شده در MARA هستند، بهترین و مطمئن ترین راهکارهای مهاجرتی را به شما ارائه می دهد.

چطور می توانم به استرالیا مهاجرت کنم؟

در ابتدا باید مدارک شما ارزیابی شود. این مرحله مهمترین مرحله کار مهاجرت است.

در مرحله دوم شرایط شما با توجه به مدارک سنجیده شده و در صورت کسب امتیاز لازم و دارا بودن شرایط اولیه، برای سازمانهای مهاجرتی استرالیا فرستاده می شود.

در مرحله بعد کارشناس اداره امور مهاجرت ، مدارک شما را بررسی و در صورت تایید یا کسری برایتان ایمیل ارسال می کند.

در مراحل آخر هم در صورت توافق با شرایط شما ، درخواست گواهی پزشکی می گردد.

آیا زبان انگلیسی برای مهاجرت به استرالیا الزامی است؟

خیلی از افراد این سوال را می کنند. دانستن زبان انگلیسی و داشتن مدرک ILETS با حداقل نمره 6 الزامی است.

سابقه کاری در اخذ اقامت استرالیا چقدر مهم است؟

در بسیاری از موارد داشتن سابقه کاری مرتبط (کاملا مرتبط) با تخصص یا مدرک شما بسیار مهم است. البته در برخی از موارد استثنا هم داشتیم. اما در اکثر موارد سابقه کار مرتبط (حالا چه با بیمه چه بدون بیمه) که بتوان آن را با پرونده سازی ثابت کرد نیاز است.

هزینه مهاجرت به استرالیا؟

برای مهاجرت به استرالیا باید هزینه های زیر را پرداخت کنید:

  • هزینه ترجمه و ارزیابی مدارک
  • هزینه های ارسال و بررسی پرونده
  • هزینه آموزش زبان برای افراد تحت تکلف که دانش زبان انگلیسی را ندارند
  • هزینه های انجام آزمایشات پزشکی