ویزای اسکیل ورکر

اخذ اقامت استرالیا با تخصص

یکی از روشهای رفتن به استرالیا، اخد اقامت استرلیا با تخصص است. شما اگر دارای مدرک تحصیلی مناسب، تخصص لازم، دارای سابقه کار  و مسلط به زبان انگلیسی باشید می توانید از طریق تخصص برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید.

دولت استرالیا برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص که همان ویزا کار استرالیا نامیده می شود، اهمیت ویژه ای برخوردار است. اما گرفتن ویزا کار استرالیا به این سادگی ها هم نیست و باید طبق روادید انجام پذیرد.

در استرالیا افراد متخصص همیشه نیاز جامعه بوده و هست و با توجه به میزان بودجه ی دولت برای پرورش نیروی کار، همیشه سعی شده نیروهای متخصص را از طریق جذب افراد با تخصص انجام دهند.

برای جبران مشکل کمبود نیروی کار ماهر و تخصصی در استرالیا، این کشور اقدام به جذب افراد متخصص با مدرک تحصیلی یا فنی مرتبط می کند.

اخذ اقامت استرالیا با تخصص - ویزا کار استرالیا

اخذ اقامت استرالیا با تخصص – ویزا کار استرالیا

اگر قصد گرفتن ویزا کار استرالیا را دارید می توانید با مشاورین بین المللی سروش جهت اخد اقامت استرالیا با تخصص اقدام فرمایید.

متقضیانی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را دارند می توانند با یکی از ویزاهای زیر به این کشور مهاجرت کنند:

اگر به دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا هستید پیشنهاد می کنم ویزاهای نام برده را مطالعه کرده و در صورت تمایل با ما جهت مشاوره مهاجرتی تماس بگیرید.

 

 

ویزای مهارت شغلی استرالیا

ویزای مهارت شغلی استرالیا برای افراد دارای تخصصی است که امتیاز لازم را کسب کرده و از اسپانسری کارفرما یا اعضاء خانواده یا ایالت ها/مناطق استرالیا استفاده نکرده اند. بواسطه این ویزا شما می توانید به عنوان مقیم دائم در استرالیا مشغول به کار و زندگی شوید.

 

ویزای دائم متخصصین در مناطق خاص

این ویزا از نوع ویزای دائم است و مربوط به افرادی میشود که در مناطق خاصی از استرالیا کار و زندگی کرده اند. برای اطلاع از شرایط ویزای استرالیا برای این نوع ویزا ادامه مطلب را دنبال کنید.

 

ویزای دائم ایالتی متخصصین استرالیا

این ویزا برای افراد دارای تخصصی است که امتیاز لازم را کسب کرده و از اسپانسری ایالتی استفاده می کنند. بواسطه این ویزا شما می توانید به عنوان مقیم دائم در استرالیا مشغول به کار و زندگی شوید.
برای گرفتن ویزا کار استرالیا شما باید حداقل نمره مربوطه را داشته باشید. جهت ارزیابی خود می توانید از فرم ارزیابی ویزا کار استرالیا ما استفاده کنید.

از 60 امتیاز مورد نیاز، استانی که به شما دعوت نامه میدهد 10  امتیاز به شما کمک کرده و شما نیاز به 50 امتیاز دیگر نیاز دارید تا  60 امتیاز لازم برای ویزای کار استرالیا را بدست آورید.

شرایط مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا

  • سن متقاضی باید بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۴۵ سال باشد.
  • رشته تخصصی شما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا موجود باشد.
  • کسب امتیاز لازم در امتحان IELTS
  • حداقل ۱ سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی از ۲۴ ماه قبل از اقدام برای مهاجرت به استرالیا.

 

شیوه های گرفتن ویزای کار استرالیا

مهاجرت افراد متخصص مستقل : این ویزای کار استرالیا، ویزای اقامت دائم می باشد.

مهاجرت اشخاصی که از حمایت ایالتی برخوردارند :این ویزای کار استرالیا نیز ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد.

مهاجرت به روش حمایت مناطق خاص: این ویزای کار استرالیا، ویزای مشروط سه ساله می باشد.

 

مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2018

  1. حسابداری
  2. کتابداری
  3. مراقبت و مددکاری، پرستاری
  4. مراقبت از سالمندان و معلولان
  5. کارمندان منابع انسانی
  6. مدیر پروژه، برنامه ریزی و قرارداد
  7. دستیار آموزش و تعلیم
  8. مدیر تبلیغات و فروش
  9. مدیر دفتر
  10. معلم مدرسه ابتدایی

لیست کامل مشاغل مورد نیاز استرالیا که در 1 جولای سال 2016 منتشر شده است را در مقاله مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2018 اعلام خواهیم کرد.

جهت اخذ اقامت استرالیا با تخصص فنی و دانشگاهی با مشاورین بین المللی سروش تماس بگیرید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + بیست =