مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

اقامت استرالیا از طریق تخصص و مهارت شغلی

اقامت استرالیا از طریق تخصص و مهارت شغلی

اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص و مهارت شغلی نوعی ویزای پر طرفدار برای مهاجرت به کشور استرالیا محسوب می شود.

این نوع ویزا ویزای کار استرالیا نام داشته و شرایط اخذ آن برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص کمی با سختی همراه است.

اما دلیل این که همچنان از پر طرفدار ترین نوع ویزا های این کشور محسوب می شود، شرایط مناسب کاری در کشور استرالیا و قوانین خوب برای اخذ کنندگان آن است. به شکلی که اگر شخصی موفق به گرفتن این ویزا شود می تواند سریعا به وضعیت مورد قبولی از نظر اقتصادی دست پیدا کند. بخش بزرگی از این موضوع هم بدلیل تمهیداتی است که دولت استرالیا برای دانندگان این ویزا در نظر گرفته است.

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

با توجه به این که کسانی که اقدام به مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص می کنند، می توانند مشکل کمبود نیروی متخصص در کشور استرالیا را برطرف سازند و همچنین شرایط اقامت آن ها در این کشور برای کمترین نیاز به بودجه دولتی را داراست، اداره مهاجرت به استرالیا سعی بر این دارد تا مهاجرت کنندگان به کشور خود از طریق ویزا کار را سریعا افزایش دهد.

 اقامت استرالیا از طریق تخصص

مزایای مهاجرت کاری به استرالیا

شما با اخذ این نوع ویزا از مزایای طرح درمان ملی برخوردار شده، بصورت دائم در این کشور زندگی کنید و در مراحل بعد حتی اقدام به اخذ شروندی این کشور را در دستور کارتان قرار دهید.

هر ساله توسط کشور استرالیا لیستی مبتنی بر مشاغل مورد نیاز این کشور ارائه می شود تا کسانی که قصد اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص را دارند با شرکت در سیستم امتیاز بندی و ارزیابی کار شانس خود برای مهاجرت به این کشور را اندازه بگیرند.

از دیگر مزایای مهاجرت کاری به کشور استرالیا کم هزینه بودن، بهره مندی از مزایای شهروندی و زمان مناسب جهت اخذ اقامت دائم است.

چه شرایطی برای اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص وجود دارد؟

شما با استفاده از فرم ارزیابی کار می توانید شرایط خود برای اخذ این نوع ویزا بسنجید. فرو ارزیابی بر اساس مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا طراحی شده و پس از کسب امتیاز خود می توانید با بر قراری ارتباط با مشاوران بصورت 24 ساعته برنامه مهاجرت خود را سازمان دهی کنید.
اما در این بخش برای کشب اطلاعات مختصر در این خصوص برخی از موارد مورد نیاز جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص را به شما معرفی می کنیم.

1. اولین مورد طبیعتا شرایط سنی متقاضی است که بازه مشخص شده برای آن بین 18 تا 49 سال است.

2. متقاضی می بایست مدرک تحصیلی تخصصی را دارا باشد که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا وجود داشته باشد. همچنین دارا بودن سوابق کاری مرتبط با مدرک تحصیلی هم از موارد مورد نیاز در اینن قسمت است.

3. مدرک تحصیلی متقاضی محترم می بایست بالای دیپلم باشد.

4. متقاضی حداقل 2 سال در کشور استرالیا تحصیل کرده باشد.

5.یکی از شرایط ضروری برای اخذ ویزای کار استرالیا مسلط بودن به زبان انگیسی و داشتن مدرک حداقلی آیلتس 6 است.

و موارد دیگری که پیشنهاد می کنم برای دانستن آنها حتما به صفحه ارزیابی کار مراجعه کنید.

توجه داشته باشید که هر یک از مواردی که گفته شد برای شما امتیازی را در بر دارد و نداشتن یکی از این موارد دلیل عدم موفقیت شما در اخذ این ویزا نمی باشد.

مهاجرت کاری به استرالیا

وضعیت شما بر اساس میزان امتیاز کسب شده

پس از کامل کردن فرم ارزیابی اگر موفق به کسب 60 امتیاز شوید، شرایط کسب اقامت دائم کاری در استرالیا برای شما فراهم است و ویزایی تحت زیر گروه 189 برای شما در نظر گرفته شده است.

برای افرادی که به 50 امتیاز دست پیدا کنند، ویزای 489 در نظر گرفته شده که دارای اقامت موقت 4 ساله برای آنان است و قابلیت تبدیل به اقامت دائم برای آن ها را هم به دنبال دارد.
کسانی که 55 امتیاز را در این فرم بدست آورند، به آن ها ویزای کاری زیر گروه 190 پیشنهاد می شود که از طریق آن می توانید از حمایت اسپانسر ایالتی بر خوردار شوید.

اما افرادی که بتوانند 60 امتیاز را بدست آورند، بدون نیاز به هیچ گونه اسپانسر و ایالتی اقامت دائم کشور استرالیا را بدست خواهند آورد ولی شرایط رسیدن به این امتیاز کمی با دشواری همراه است.

مشاوره رایگان اخذ اقامت

پس از پر کردن فرم ارزابی کار برای بررسی راهکار های اخذ ویزا و مهاجرت کاری به کشور استرالیا مشاوران گروه سروش بصورت 24 ساعته پاسخ گوی شما هستند و می توانید در سریع ترین زمان بهترین راهکار متناسب با شرایط خود را برگزینید.

Save

اقامت استرالیا از طریق تخصص و مهارت شغلی
به این مطلب امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
همکاری می کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + دوازده =