اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری در سال 2018 به چه صورت بوده و چه قوانینی را مشمول می شود؟

شرایط کشور استرالیا برای سرمایه گذاری از نظر تجاری و اقتصادی در چه وضعیتی است؟

اقدام برای اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری به چه شکل است؟

امکانات ویزا های سرمایه گذاری استرالیا برای اقدام کنندگان شامل چه مواردی می شود؟

چطور می توان با توجه به قوانین سال 2018 در کشور استرالیا اقدام به ثبت شرکت یا سرمایه گذاری نمود؟

چرا سرمایه گذاری در استرالیا تا این حد مورد توجه افراد مختلف در دنیا قرار می گیرد و بهترین روش جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری چیست؟

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری در سال 2018

در خصوص مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در سال 2018 با ما همراه باشید.

در این مقاله قصد داریم در خصوص این دست سوال ها صحبت کنیم تا بهترین راهکار ها را جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری در سال 2018 بدست آوریم…

سرمایه گذاری در استرالیا

چرا سرمایه گذاری در کشور استرالیا تا این حد مورد توجه افراد قرار می گیرد؟

بر اساس تحقاقات و آمار های بدست آمده در خصوص شرایط اقتصادی استرالیا ، این کشور جز 3 کشور برتر در جهان از نظر راه اندازی یک کسب و کار است.

همچنین اقتصاد کشور استرالیا همراه با 4 کشور دیگر از منعطف ترین و رو به رشد ترین اقتصاد های دنیا شناخته شده است.

قوانین بسیار دقیق و استانداردی که برای اقذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری وضع شده که از این جهت طبق گفته آمار ها در جهان رتبه اول را به خود اختصاص می دهد.

شرایط اقتصادی استرالیا برای سرمایه گذاری

کشور استرالیا بدلیل دارا بودن اقتصادی پایدار و با ثبات ، سیستم های آموزشی، درمانی و خدماتی منظم، ایجاد رفاه مورد قبول برای شهروندان و همچنین شرایط جغرافیایی/آب و هوایی مناسب هدفی مورد تامل برای سرمایه گذاری و راه اندازی یک تجارت پر سود محسوب می شود.

در سال 2018 هم کشور استرالیا شرایط و ویزا های جدیدی را برای متقاضیان جهت اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری ارائه کرده است که توضیح مفصل آن ها در صفحه ویزای سرمایه گذاری استرالیا آمده است.

در زیر به معرفی برخی انواع ویزا های سرمایه گذاری هم به اختصار پرداخته ایم.

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا اخذ اقامت استرالیا بصورت دائم را برای شما فراهم خواهد کرد.

شرایط این ویزا به این شکل است که پس اخذ ویزای موقت و گذراندن 4 سال در کشور استرالیا می توانید ادامه سرمایه گذاری خود را با این ویزا داشته باشید و از اقامت دائم از طریق آن بهره ببرید.

از این ویزا به عنوان ساب کلاس 891 نام برده می شود و امکانات آن فراهم کردن شرایط زندگی در این کشور و رفت و آمد کردن به آن تا زمان 5 سال است.

در ادامه از طریق این ویزا می توانید جهت شهروندی در کشور استرالیا اقدام فرمایید، اسپانسر بقیه افراد جهت مهاجرت به استرالیا شوید و کار و تحصیلتان را در این کشور ادامه دهید.

اخذ اقامت موقت استرالیا با سرمایه گذاری

راهکار دیگر برای اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری ، اقدام برای ویزای کارآفرینی است.

این ویزا یک نوع اقامت موقت برای متقاضی است که در صورتی می توانند برای او اقامت دائم را هم به دنبال داشته باشد.

جهت اخذ این ویزا با کسب رضایت یکی از استان های کشور استرالیا متقاضی اقدام به دریافت یک اسپانسر شیپ می کند. شرایط دریافت این اسپانسر موادی همچون سن و سال، دانش زبان، گردش حساب، سرمایه متقاضی و سابقه کارمدیریتی او است . به میزان کیفیت این موارد در شخص امتیازی به او تعلق می گیرد که با توجه به آن امتیاز شرایط اقامتی او مشخص می شود.

پس از گذشت 4 سال دارنده این ویزا می تواند به تمدید یا تبدیل آن به ویزای سرمایه گذاری دائم استرالیا اقدام کند.

در صورتی که همه شرایط اقامتی در زمان 4 را رعایت کرده باشد، شرایط برای اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق سرمایه گذاری بسیاز راحت خواهد بود در غیر این صورت می تواند ویزای خود را تا 2 سال دیگر تمدید کند.


اخذ ویزای اسکیل ورکر یا اقامت استرالیا از طریق تخصص هم از ویزا های پر طرفدار کشور استرالیا محسوب می شود که علاقه مندان به مطالعه مقاله مربوطه دعوت می کنیم.


ویزای سرمایه گذاری بالا و سرمایه گذاری معمولی چیست؟

انواع دیگری از راه ها برای اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری وجود دارد که ویزای سرمایه گذاری بالا و ویزای سرمایه گذاری معمولی هم شامل آن ها می شوند.

شخص متقاضی با داشتن حداقل 2 میلیون دلار سرمایه و سابقه مدیریتی بالا می تواند به اخذ ویزای سرمایه گذاری معمولی اقدام کند. البته این در صورتی است که فرد مبلغ 1.5 میلیون دلار در یکی از استان های کشور استرالیا سرمایه گذاری نماید.

ویزای سرمایه گذاری بالا هم نیاز به دارا بودن حداقل 5 میلیون دلار سرمایه است که در این نوع ویزا دیگر نه گردش مالی مهم است و نه داشتن دانش زبان؛ چون با پرداخت مبلغی به دولت استرالیا کلاس های زبان برای تشکیل می شود.

با گروه مشاورین بین المللی سروش همراه باشید

اگر قصد سرمایه گذاری در کشور استرالیا را دارید می توانید با مشاورین بین المللی سروش تماس بگیرید تا از بروز ترین و منعطف  ترین قوانین مهاجرتی به این کشور مطلع شوید.

همچنین مطالعه مطالب صفحه ویزای سرمایه استرالیا هم برای شما خالی از لطف نخواهد بود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + شانزده =