ویزای اقامت دائم استرالیا

انواع ویزای اقامت دائم استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا می توان از سه روش برای اقامت خود و خانواده خود اقدام کرد.  ویزای ۱۸۹ استرالیا، ویزای ۱۹۰ استرالیا یا ویزای ۴۸۹ استرالیا ، سه روش برای اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا و مهاجرت به این کشور زیبا هستند.

مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا

متقاضیان مهاجرت از این روش که احتیاجی به داشتن کارفرما هم ندارد، میتوانند اقدام به اخذ اقامت استرالیا کنند .این سه روش برای متقاضیانی است که به دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا برای خود و خانواده خود باشند.

انواع ویزای اقامت دائم استرالیا

ویزای 189

ویزای 189 اقامت دائم استرالیا بوده و محدودیت محل زندگی ندارد. حداقل 60 امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 189 لازم می باشد. اگر رشته ی شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا SOL است امتیاز خود را محاسبه کنید. اگر 60 امتیاز دارید کافی است و می توانید اقدام کنید.

ویزای 190

ویزای 190 اقامت دائم استرالیا بوده و فقط 2 سال اول محدودیت زندگی در ایالت مشخص شده را دارید. حداقل 60 امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 190برای متقاضی لازم می باشد. با توجه به اینکه ایالت موردنظر نیز 5 امتیاز به شما کمک میکند،  شما 55 امتیاز دیگر نیاز دارید. اگر رشته شما در لیست مشاغل موردنیاز استرالیا STSOL یا SOL است امتیاز خود را برای ویزای اقامت دائم استرالیا محاسبه کنید.

ویزای 489

ویزای 489 اقامت 4 ساله ی استرالیا بوده در حالی که 2 سال اول زندگی خود را می بایستی در یکی از مناطق مشخص شده استانی باشید و حداقل 1 سال مشغول به کار در آن منطقه باشید، البته الزامی نیست در رشته خود کار کنید.از 60 امتیاز مورد نیاز، استانی که به شما دعوت نامه میدهد 10  امتیاز به شما کمک کرده و شما نیاز به 50 امتیاز دیگر دارید تا  60 امتیازلازم برای ویزای 489 را بدست آورید.

نکات تکمیلی 

ویزای ۱۸۹ استرالیا و ویزای ۱۹۰ استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و تخصص و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

ویزای ۴۸۹، برای متقاضیانی است که نتوانستند از طریق دو ویزای فوق امتیاز لازم را به دست آورند. در ویزای ۴۸۹، دولت استرالیا یک ویزای موقت ۴ ساله به متقاضی اعطا می کند که برای تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید طبق تعهدش، مدت ۲ سال در استان کم جمعیت مشخص شده زندگی کند و یکسال از این زمان را به صورت تمام وقت در آنجا کار کند.

شما میتوانید جهت مشاوره در خصوص انواع ویزای اقامت دائم استرالیا با مشاورین بین المللی سروش تماس حاصل نمایید.

انواع ویزای اقامت دائم استرالیا
به این مطلب امتیاز دهید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
همکاری می کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + دوازده =