اطلاعیه دولت استرالیا برای اسپانسرها

گواهی عدم سوء پیشینه کیفری برای اسپانسر

الزام ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری برای شخص اسپانسر کننده

دولت استرالیا در راستای بخشی از رسالت خود مبنی بر پایین نگاه داشتن خشونت در جامعه استرالیا، در پرونده متقاضیانی که از تاریخ 18 نوامبر سال 2016 به بعد پرونده خود را برای ویزای همسر و یا نامزدی در اداره مهاجرت دولت استرالیا ثبت می نمایند، شخص اسپانسر کننده را مکلف نموده که گواهی عدم سوء پیشینه کیفری از استرالیا و/یا کشوری که در 10 سال گذشته بیش از یک سال (مجموعا و یا پیوسته) در آن اقامت داشته اند ارائه نمایند.

اقامت استرالیا

قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا درآمد. شرایط اولیه مهاجرت به استرالیا برای تقاضای ویزای افراد متخصص جهت مهاجرت به استرالیا به شرح زیر می باشد:
۱- متقاضیان مهاجرت تا پایان ۴۹ سالگی می توانند اقدام نمایند.
۲- مدارک تحصیلی و کاری بایستی توسط یکی از سازمان های مربوطه استرالیا ارزشیابی شود.
۳- حداقل داشتن مدرک IELTS 6.0 در هر یک از ۴ مهارت آزمون الزامی است.
۴- داشتن حداقل امتیاز برای درخواست ویزا
۵- داشتن سابقه كار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا 

  1. مهاجرت به استرالیا از طریق کار تخصصی
  2. مهاجرت به استرالیا از طریق کارآفرینی
  3. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =